

- Кой чука?
- Който може и на който му дадаааат!

- Ще бъде ужасно, ако един певец разбере след операция,
че повече не може да пее.
- Ще бъде още по-ужасно, ако не разбере това.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Надеждите са цените да се запазят приблизително
Според експертите, основната причина за по-високите цени на българското свинско са по-високите разходи за производство
Свинското е внос от Испания
Очаква се да поевтинят, чак в навечерието на Великден
За да не се подбива допълнително цената на месото по магазините, все повече български производители отварят свои месарници
Цената на боба задмина тази на свинското месо
Основната причина за затрудненото положение на българското свиневъдство в момента са не само скъпата енергията и фуражите, но и евтиният субсидиран внос на свинско месо от другите страни от ЕС
Кило вратни пържоли, набор на Гери-Никол, излиза на търговците по 2 лв.
На едро у нас мръвката струва 8,50 лв. за кг